BejelentésA földön nincs értelmes élet, én is éppen csak beugrottam.
Állítsátok meg a földet, le akarok szállni róla...!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Linkek

Üdvözöllek honlapomon!!!„Bár meg akarom érteni a szerelmet, és bár sokat szenvedtem azok miatt, akiknek odaadtam a szívem, azt hiszem, képtelen vagyok már szeretni, mert úgy látom, hogy azok, akik megérintették a lelkem, nem tudták fölébreszteni a testem, azok pedig, akik megérintették a testem, nem tudtak közel férkőzni a lelkemhez.”

Az élet legnehezebb kérdése a szerelem megértése, megélése. Vágyakozni, álmodózi, de mi van akkor, amikor csak negatív dolgokat tapasztalsz!!!! Veszd el a hitet, mindenkiben, ne adj lehetőséget se???? Nem tudom elfajzott egy világban élünk......... nincsenek NŐK és nincsenek FÉRFIAK!!!! Csak állati ösztönlények..........

Minden könyv, minden film, azt mondja, hogy van az igazi, van igazi szerelem, szerintem csak volt, valaha, de nem a mai világban. Az embereket a közöny jellemzi, érzésekkel játszadóznak, testi kielégítésre akarnak, egy- egy éjszakára.

Mindenki játszik és mindenkivel játszanak! Nem kérdezik, hogy akarsz-e, mert elgyengülsz, hiszel kicsit, reménykedsz, és becsapnak, mindig. mindig a padlóra kerülsz!!! ÁLLJ fel, persze... könnyű mondani, miért jó MINDENKINEK, ha fájdalmat érez és fájdalmat okoz???

Mikor Te nem akarsz mást csak BOLDOG lenni!!!!!!!!
Üzenetküldés
Legyen véleményed!!!!

E-mail címed:
Szöveg:

SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!